Uri huncutságok

Nékám Petra
2008. 04. 05.
Hamarosan folytatódik a nagy küzdelem az eszcájg legismertebb ellenségének és a rossz órák legjobb barátjának örökébe lépéséért. Igazi jövőbe látó nyilván nem nézi a műsort, hiszen már akkor tudta a végeredményt, amikor a TV2 még nem is létezett, de a földi halandóknak még tartogathat meglepetést az új adás. A Hócipő telepatikus úton kommunikált a műsor ikonjával, Uri Gellerrel.

Geller: Ne is gondolja, tudom, mit szeretne mondani. Hogy mire jó ez az egész handabanda az étkészletekkel. Nos, ezt hiába is magyaráznám, úgy sem értené, mert ehhez egy magasabb spirituális szintet kell elérni. El kell fogadnia, hogy jó dolog, ha egy kanál vagy egy villa elhajlik.

Hócipő: A Távol-Keleten járva esetleg pálcikát is hajtogatott?

Geller: Micsoda? Egyszer egy tokiói éttermet miattam kellett barkácsbolttá alakítani, mert az összes evőpálcából u-szeget hajlítottam. Sajnos, azóta a tulajdonos elhunyt harakiriben.

Hócipő: A műsorból az is kiderült, hogy a magyar emberek egyik jellemzője, hogy megtartják az elromlott óráikat. Én is találtam otthon egy törött homokórát, de hiába tettem a tévé tetejére, nem indult újra. Pedig jó lenne, mert amióta szétrepedt, nem ettem lágytojást.

Geller: Van egy olyan megérzésem, hogy maga nem vesz engem komolyan...

Hócipő: Éppen ellenkezőleg! Őszintén remélem, hogy a következő adásban a porszívójavítás lesz a téma.

Geller: Nem szívesen foglalkozom háztartási kisgépekkel, végül is nem Uri Gelkának hívnak.

Hócipő: Apropó, Geller! Nézegettem itt a jelölteket, William, Lui, Danny Blue... úgy tűnik, egyedül magának van magyar neve.

Geller: Nézze, magyar vagyok, mentalista.

Hócipő: Viszont most komolyan áruljon el egy titkot: van-e valami köze ahhoz, hogy a közvetlenül a műsora után elkezdődött a kormányválság? Illetve számíthatunk-e valami újabb változásra a következő adás után?

Geller: Nem szívesen beszélek politikáról. Mindenesetre annyi talán már Önök előtt is világos lehet, hogy van Magyarországon egy párt, ami kiváló mentalistákból tevődött össze, hiszen úgy is tudnak szavazni, ha fizikai valójukban nincsenek jelen. Hát kell ennél több?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.