Megasztár

Nékám Petra
2008. 09. 06.
Újraindul a Megasztár, mert úgy tűnik, hogy még mindig kevés az egy főre eső énekesek száma az országunkban. Ez alkalommal külön kihangsúlyozták, hogy most aztán tényleg bárki jelentkezhet, úgyhogy a Hócipő most az átlagversenyzővel beszélget és reméli, hogy a következő szériában a muzikálisabb kutyáknak is lesz esélyük.

Hócipő: Kedves versenyző, miért jelentkeztél ebbe a műsorba?

Átlagversenyző: Hát, mert szeretnék sztár lenni. Születésemtől fogva énekes szeretnék lenni, anyukám azt mondta, hogy már a születésem pillanatában is a normális zenei A hangon sírtam fel. Azt mondtam, hogy „A”.

Hócipő: És mihez kezdenél, ha sztár lennél?

Átlagversenyző: Hát nagyon rendesen csinálnám a dolgot. Mindenről beszámolnék, kihívnám a tévét, ha bármi történik velem. Olyan intim pillanatokban is, amikor reggel odaégetem a pirítósomat vagy ha leeszem a pólómat tejszínhabbal. Nagyon nyitott ember vagyok.

Hócipő: Úgy tűnik, foglalkoztat az evés...

Átlagversenyző: Igen, tulajdonképpen erről szól az életem. Hentessegéd vagyok. Ha sztár lennék, biztos elhívnának a főzős műsorba is és akkor élőben levágnék egy zsiráfot. Ez régi álmom, mert már unom a csirke nyakakat. Ha sztár lennék, akkor ezt biztosan el tudnám intézni.

Hócipő: Egyébként játszol valamilyen hangszeren?

Átlagversenyző: Az micsoda?

Hócipő: Hát azok az eszközök, amivel a zenét szolgáltatják.

Átlagversenyző: Jaaaa... Van magnónk, persze. Be tudom rajta nyomni azt a kis háromszöget, ha erre gondolsz.

Hócipő: Nem egészen. Csak te jelentkeztél a műsorba?

Átlagversenyző: Nem. Szinte az egész családom. Először a sziámi ikerhúgaim mentek el, de az egyikük nagyon nem akart szerepelni, mert inkább táncolni szeret, ezért folyton beszólt, miközben a másik énekelt. Összeverekedtek volna, de inkább nem tették, mert az mindkettőjüknek fáj.

Hócipő: Még valaki?

Átlagversenyző: Igen, a nagyapám is jelentkezett. Neki mondjuk gégemikrofonja is van, amitől a Scooter számokat különösen démonian tudja előadni, de azt mondták, hogy nem indulhat, mert az nem ér, hogy rajta hangerő szabályozó is van.

Hócipő: Kedves átlagversenyző! A mi támogatásunkra feltétlenül számíthatsz.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/3  •  I. 25. – II. 7.
Váncsa István: aki nyolcvan évig csirkelábat eszik, sokáig él Para-Kovács Imre: a magántőkealapokat – mint anno a francia konyakot – a magyar társadalom választott képviselői útján élvezi Smuzewitz Ilona: a nyugati emberek ostobák, mert azt hiszik, az infláció rossz, a magyar emberek okosak, mert tudják, hogy az infláció jó Farkasházy Tivadar: Miért nincsenek uniós viccek? Verebes István magyarázza a bizonyítványát, Karinthy után egyelőre szabadon Havas Henrik: Gyurcsány a szemlőhegyi Coelho Dési János kiakadt, hogy nemzetünk trubadonnája, Tóth Gabi számai sehol sincsenek a sikerlistákon A Heti Kamu megtudta, hamarosan minden közintézményben megjelenik az Aranybulla asztala, a most megfogalmazás alatt álló Új Aranybullát pedig majd postázzák mindenkinek
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.