Megasztár

Nékám Petra
2008. 09. 06.
Újraindul a Megasztár, mert úgy tűnik, hogy még mindig kevés az egy főre eső énekesek száma az országunkban. Ez alkalommal külön kihangsúlyozták, hogy most aztán tényleg bárki jelentkezhet, úgyhogy a Hócipő most az átlagversenyzővel beszélget és reméli, hogy a következő szériában a muzikálisabb kutyáknak is lesz esélyük.

Hócipő: Kedves versenyző, miért jelentkeztél ebbe a műsorba?

Átlagversenyző: Hát, mert szeretnék sztár lenni. Születésemtől fogva énekes szeretnék lenni, anyukám azt mondta, hogy már a születésem pillanatában is a normális zenei A hangon sírtam fel. Azt mondtam, hogy „A”.

Hócipő: És mihez kezdenél, ha sztár lennél?

Átlagversenyző: Hát nagyon rendesen csinálnám a dolgot. Mindenről beszámolnék, kihívnám a tévét, ha bármi történik velem. Olyan intim pillanatokban is, amikor reggel odaégetem a pirítósomat vagy ha leeszem a pólómat tejszínhabbal. Nagyon nyitott ember vagyok.

Hócipő: Úgy tűnik, foglalkoztat az evés...

Átlagversenyző: Igen, tulajdonképpen erről szól az életem. Hentessegéd vagyok. Ha sztár lennék, biztos elhívnának a főzős műsorba is és akkor élőben levágnék egy zsiráfot. Ez régi álmom, mert már unom a csirke nyakakat. Ha sztár lennék, akkor ezt biztosan el tudnám intézni.

Hócipő: Egyébként játszol valamilyen hangszeren?

Átlagversenyző: Az micsoda?

Hócipő: Hát azok az eszközök, amivel a zenét szolgáltatják.

Átlagversenyző: Jaaaa... Van magnónk, persze. Be tudom rajta nyomni azt a kis háromszöget, ha erre gondolsz.

Hócipő: Nem egészen. Csak te jelentkeztél a műsorba?

Átlagversenyző: Nem. Szinte az egész családom. Először a sziámi ikerhúgaim mentek el, de az egyikük nagyon nem akart szerepelni, mert inkább táncolni szeret, ezért folyton beszólt, miközben a másik énekelt. Összeverekedtek volna, de inkább nem tették, mert az mindkettőjüknek fáj.

Hócipő: Még valaki?

Átlagversenyző: Igen, a nagyapám is jelentkezett. Neki mondjuk gégemikrofonja is van, amitől a Scooter számokat különösen démonian tudja előadni, de azt mondták, hogy nem indulhat, mert az nem ér, hogy rajta hangerő szabályozó is van.

Hócipő: Kedves átlagversenyző! A mi támogatásunkra feltétlenül számíthatsz.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.