Perverz négyes

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2010. 09. 13.
Egy vasárnapi bulvárlap informátora szerint nem tudott gátat szabni a vágyainak Majka az Édesnégyes című műsor forgatásán, és olyan is történt a kamerák előtt, ami biztosan nem mehet adásba. Ha nem mehet adásba, akkor az ózdi bika valószínűleg József Attila-versek felolvasására kényszerített két nőt, miközben a harmadikkal fergeteges sakkcsatát vívott.

Dalol a BKV
A magyar Dal Napja és a BKV együttműködésének köszönhetően vasárnap délután 3 és este 7 óra között Dallamos Villamos közlekedett Budapesten, a 4-es villamos vonalán. A reppelő bliccelőket dúdoló ellenőrök kísérték.

Csak van
Szintén a Magyar Dal Napján Debrecenben csak debreceni zenekarok játszottak csak magyar számokat. A fellépők: Jam, Sun Factory, Amundsen, Csak, Sensus, Solar Surf, Play Machine, Backdoor, VAN, Gonzo, Skafunderz, Kerozin. Bírom én az idegen neveket, mégis szemet szúrt, hogy csak a Csak-nak és a VAN-nak van magyar neve.

Együttműködés
A szombati, Ferencváros elleni 6-0-s diadal után megváltoztatja stadionújságjának nevét az Újpest FC. Az eddigi legnagyobb különbségű Fradi elleni siker emlékére 8-3 névvel illetett stadionújság neve mostantól 6-0 lesz. A Fradi szurkolók meg a stadiont változtatták meg egy kicsit.

Az 1001 éjszaka meséi
- Csak véletlen, hogy pont erre a napra került a rendezvény - kommentálta Vona Gábor, hogy a Jobbik pont a szeptember 11-i terrortámadás évfordulójára szervezte az arab-magyar barátság napját. Szeptember 10-én Hunor névnapot ünnepeltek, 12-én, vasárnap pedig a világért sem hagyták volna ki a Pa Dö Dö koncertjét.

A néplélek ismerői
Gyurcsány Ferenc a Fapados Alapítvány által rendezett "100 nap - Becsapott Magyarország" című konferencián kifejtette: népszavazást kell tartani az új alkotmányról, és ha Orbán Viktor kormánya nem meri népszavazásra bocsátani a várhatóan jövőre elkészülő új alkotmányt, akkor gyáva. Ugyan már! Hol van ez a piszlicsáré új alkotmány kérdése a 300 forintos vizitdíj ügyének jelentősségétől!

Gondolatbűn-stop
A Utah Egyetem biomérnökeinek sikerült agyhullámokat szavakká alakítani, így néhány év múlva valósággá válhat a gondolatolvasás. Ez jó, csak nehogy a főnökök és a feleségek kezébe kerüljön a gondolat-olvasógép.

A visszaszólás szabadsága
Az októberi önkormányzati választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek szeptember 13-tól kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. Így a jelölőszervezetek és független jelöltek a kampányban közvetlenül is megszólíthatják a választópolgárokat. Jó, de előre figyelmeztetek minden jelölőszervezetet és független jelöltet, hogy ha közvetlenül megszólítanak, én közvetlenül visszaszólok.

Daliás idők
Az angliai Chesterben végre megtalálni vélték a legendás Arthur király és lovagjai kerekasztalát. Nagy kunszt. A mi 1989-es Ellenzéki Kerekasztalunkat találná meg valaki.

Hírtelen norvégok
A norvég közszolgálati rádió egyik hírolvasója élő adásban mondott fel, mert szerinte túl nagy volt a nyomás rajta, és amúgy sem történt aznap semmi érdekes, amit érdemes lett volna felolvasni. Mi az, hogy nem történt semmi érdekes? És az smafu, hogy a Szomorú Szamuráj már hónapok óta ismerte Veronikát, aki az Édesnégyes című műsorban elnyerte Kozsó kegyeit és az egyiptomi nyaralást?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.