Magyarlecke a francia elnöknek

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2010. 11. 22.
Magyar szavak kimondásával dicsekedett Nicolas Sarkozy Orbán Viktornak, akit munkalátogatásra az Élysée-palotába hívott. Sarkozy az általa ismert néhány magyar szót mosolyogva mondta Orbánnak: tudom, köszönöm, kezeit csókolom, válságadó, pofátlan végkielégítések. Szeretett volna még tovább villogni, de a magán-nyugdíjpénztárakba beletört a nyelve.

Szavazni öröm!
Több spanyol politikus is kritizálta a katalóniai Fiatal Szocialisták kampányvideóját, amelyen egy nő szavazás közben előbb különösen izgatottá válik, majd, miközben bedobja a cédulát az urnába, orgazmust él át. Na tessék, a fülkeforradalom után itt az urnaorgazmus.

A mohácsi vész fokozódik
Kisebb földrengés volt vasárnap hajnalban Mohácstól tíz kilométerre nyugatra. Néhány, e hírről szóló tudósítás címe: „Földrengés volt Mohács közelében” „Földrengés Mohácsnál” „Rengett a föld Mohácson” „Földrengés rázta meg Mohács városát”

Madárlátta
Erdei Zsolt fölényes pontozásos győzelmet aratott Samson Onyango ellen az Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán. Már keresik Madár következő ellenfelét, egy másik madár személyében.

Minden, ami kell
Az RTL Klub Való Világ 4 című műsorának első adását, a korábbi híradásokkal ellentétben, nem Sebestyén Balázs, hanem Stohl András vezette. Továbbá nem Görög Zita mutatkozott meztelenül a műsorban, hanem Benkő Dániel, és a jelöltek közt nem szerepel atomfizikus nő, hanem egy pornós lány.

Börtönsztori
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte Damu Rolandot, a Jóban Rosszban rosszfiúját, aki ellen erőszakos közösülés miatt folyik büntetőeljárás. A forgatókönyvírók a következő hetekben A szökés című sorozatból merítenek ihletet.

Áthaladt rajtunk
Rendben elhagyta a bajánsenyei határátkelőhelyet az a nukleáris hulladékot szállító szerelvény, amely szombaton haladt át az országon. Az atomvonatok útját gyakran próbálják környezetvédők megnehezíteni, mert szerintük ez a fajta szállítás nem biztonságos. Csak azt nem értem, hogy ha nem biztonságos, akkor miért próbálják még meg is nehezíteni?

Póker a sláger
Pénteken késő este az APEH munkatársai engedély nélküli szerencsejáték szervezésével kapcsolatos ellenőrzést végeztek a Lurdy Házban, ahol csaknem 30 versenyrendszerű és készpénzes játékra alkalmas pókerasztalon folyt a játék. Nem megbízható forrásaink szerint, Korda György az őt kérdőre vonó adóellenőröknek csak annyit mondott, hogy: Mammama mamma Maria ma mammama....

Bánatomat dalban mondom el
Áremelésre készül januárban a Magyar Posta, a legnagyobb mértékben az alapszolgáltatások közé tartozó szabványlevelek ára változhat: 80 forintról 90-re. „Repülj, madár, ha lehet, vidd el ezt a levelet...”

Karácsonyi előzetes
Idén 30 ezer forint alatt költünk karácsonyi ajándékokra - derül ki egy online felmérésből. Ja, mindenki ilyen csóró? Akkor megnyugodtam.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.