Ideiglenes kitántorgás

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 01. 17.
Magyar állampolgárok is kaphatnak ideiglenes munkavégzéshez szükséges különleges vendégmunkásvízumot az Egyesült Államokba. Még szerencse, hogy csak ideiglenes, különben jól megszívnánk azzal az egymillió új munkahellyel.

Egy
Mécs Imre visszalépett az SZDSZ-be. Léptei még most is visszhangzanak az üres teremben.

Közel-keleti kérdés
Zsidó pilótának adta ki magát, így létesített szexuális viszonyt négy zsidó nővel is egy izraeli arab férfi. Az ügy egyik női szereplője viszont azt állította magáról, hogy 42 éves, miközben valójában 59 volt. Kérdés: melyiküknek kell erősebb szemüveg...

Kétkarú rablók
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter megbízásából hétfős csapat vizsgálja a pénznyerő automaták körüli visszásságokat. A tárca tájékoztatása szerint azt szeretnék tisztázni, az üzemeltetők eltitkolhatták-e az adóalapot képező bevételüket. Csak azok az üzemeltetők mentesülnek a vizsgálat alól, akiknek a gépein a narancs kétharmados többségben van a cseresznyével, dinnyével és a többi gyümölccsel szemben.

A japán csoda
Az utóbbi években aggasztó mértékben megnőtt az időskorú tolvajok száma Japánban. A becslések szerint a bolti szarkák 80 százaléka 65 év feletti. Ezek szerint a felkelő nap országában már jó ideje tevékenykedik nyugdíjvédelmi biztos.

Kedvező ajánlat
Az üzemanyag durva drágulása miatt bojkottra készülnek az autósok Romániában. Azt javaslom, jöjjenek át hozzánk tankolni: ők sem járnának jól, a mi kútjaink sem járnának rosszul.

Ízlés dolga
Több közép-európai EP-képviselő is kritizálta az Európai Tanács székházában kiállított magyar dekorációt, amely az EU-elnökség alkalmából került ki az épület átriumába. A közép-európai kritikusok szemét főleg az bántja, hogy a hatalmas szőnyegen többek között egy Nagy-Magyarországot ábrázoló kép is látható. Másokét meg csak az bánthatja, hogy a szőnyeg ronda.

Az agitátor
A médiatörvény elleni pénteki budapesti tüntetésre Deutsch Tamás úgy reagált: Magyarország szabad ország, az emberek szabadon elmondhatják véleményüket, továbbá ha tényleg baj lenne a jogszabállyal, sokkal többen lettek volna a tüntetésen. Úgy tűnik, azt szeretné, hogy legközelebb mindenki hozzon magával még egy embert.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.