Bunga-bunga

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 01. 31.
Egy újabb olasz prostituált neve került elő, aki még kiskorú volt, amikor részt vett Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egyik hírhedt partiján. Iris Berardi tudósítónknak elmondta: Berlusconi arról győzködte, hogy térjen jó útra, de azért ne kapkodja el, oly hosszú még az este.

Áthallás 1.
Egyiptomban vasárnap betiltották az al-Dzsazíra katari székhelyű arab hírtelevízió tevékenységét, amely részletesen tudósított a zavargásokról. Lehet, hogy részletesen tudósított, de biztos nem kiegyensúlyozottan.

Fenséges szónokok
A király beszéde című filmnek ítélték az Amerikai Rendezők Céhének díját szombat este Los Angelesben. Mert nem látták Orbán bemutatkozó beszédét Brüsszelben.

Már megint az amerikaiak
A Richter-skála szerint 6,1-es erejű földmozgás rázta meg a Jeges-tengert szombaton - közölte az amerikai Földtani Intézet. Ezzel akarják elterelni a figyelmet a mi Richter-skála szerinti 4,8-es erősségű szombati földrengésünkről.

Nóta állj!
A Fideszt és a segélyezési rendszert támadta a évadnyitó beszédében Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint Magyarország egyik legnagyobb problémája az, hogy túl sok cigány gyerek születik. A rendezvényen koncertet adott az Edda is. Pataki Attila először egy cigánynóta egyveleggel akarta bemelegíteni a közönséget, de szóltak neki.

Áthallás 2.
Kirúgták a népszerű rádióst, mert kritizálta a médiatörvényt. Nyugi, csak Stéphane Guillont bocsátották el a francia közszolgálati rádiótól. Hála annak a jó médiatörvénynek, nálunk ilyesmi nem történhet.

Egészséges önbizalom
Egy felmérés adatai szerint hazánkban egymillió embernek van olyan huzamosan fennálló betegsége, ami kihat az egész életére, de nincs tisztában vele; tehát az ország 10 százaléka csak hiszi, hogy egészséges. Te jó ég, lehet, hogy én is csak egy képzelt egészséges vagyok?

Kínai jólélek
A kínai újév kezdete előtt egyhetes adakozó körútját járja Tajvanon Kína talán legismertebb milliárdosa, Csen Kuang-piao, aki mintegy 500 millió tajvani dollár szétosztásán fáradozik. A három és fél milliárd forintnyi adományt piros borítékokban osztja szét. A boríték színe nem érdekel, a címét szeretnénk tudni!

Titkos pezsgés
A Magyar Szocialista Párt választmányi ülésén Simon Gábor választmányi elnök azt mondta: szellemi pezsgés indult el mind a párt alapértékeit tekintve, mind pedig jövőbeni politikájukat és feladataikat illetően. Na, ezt mindeddig nagyon jól titkolták.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.