Obszcén

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 06. 20.
A Nemzeti Színház produkciója, az Alföldi Róbert rendezte Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból lett a legjobb előadás a XI. Pécsi Országos Színházi Találkozón. - Nem láttuk, de senkinek sem ajánljuk, mert úgy hallottuk, hogy a passaui színben vaddisznók bujálkodnak benne orálisan.

Elvis megköszöni
Elvis Presley Budapest díszpolgára lett. -„Köszönöm ezt a megtisztelő címet Budapestnek, Tarlós Istvánnak, valamint Komár Lacinak!”

Amy, a kis hamis
Amy Winehouse részegen lépett fel szombaton Szerbiában. A koncert elején az athéni, majd valamivel később a New York-i közönséget üdvözölte Belgrádban. Ez nem volt szép Amy-től: miből állt volna a budapesti közönséget is üdvözölni?

Az ajtók a baloldalon nyílnak?
Török Zsolt pártszóvivő szerint az MSZP zárt ajtók mögött tartott kongresszusán Kiss Péter azt mondta a párton belüli viszonyokról, hogy "nyílt, őszinte, zárt vitáról" van szó, de ezt nem a nyilvánosság előtt kell lefolytatni. - „Nyíltan vállaljuk, hogy a zárt ülés hanganyagát egy lezárt borítékban helyeztük el”- közlik névtelen levelükben neves szocialista politikusok.

Éretlenek
Az Osztrák Felsőoktatási Hallgatói Önkormányzat állítása szerint előállították két aktivistájukat a budapesti meleg méltóság menetén, holott ők maguk neonácik támadásának áldozatai voltak. Az egésznek semmi köze sem volt a melegfelvonuláshoz: csak a Tenkes kapitányát akarták újrajátszani.

A beszélő kutya
Egy jeruzsálemi ultraortodox rabbinikus bíróság halálra kövezésre ítélt egy kóbor kutyát, attól tartva, hogy az ebbe egy olyan ügyvéd lelke költözött, aki megátkozta a rabbikat, miután arra kötelezték, hogy a lelke egy kutyába költözzön. Az állatra akkor figyeltek fel, amikor pár hete lecövekelt a pénzügyi bíróságon, és nem volt hajlandó távozni. Az eb tudósítónknak elmondta, hogy semmi köze ahhoz az ügyvédhez, ő csak az ebadó ellen kívánt tiltakozni.

A futball szerelmese
Befejezték sztrájkjukat azok a stadionépítő munkások, akik magasabb bért és jobb munkakörülményeket követeltek a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Belo Horizontéban. A sztrájkolóknak sikerült négyszázalékos béremelést és extra túlórapénzt kialkudniuk. Nyilván mert Orbán Viktor is latba vetette tekintélyét a bértárgyalásokon.

Szereti a tik a meggyet
Szombaton kora délután pécsi rendőrök észlelték, hogy a kertvárosi városrészben két középkorú férfi az utcán fekszik. Próbálták felkelteni őket, de nem sikerült. Míg a mentő megérkezett, az egyikük magához tért és elmondta, hogy a sok alkohol hatására feküdtek ki az utcán. A másik személyt kórházba szállították, társa pedig saját lábán távozott. Sietve, mert eszébe jutott, hogy nem zárta el a gázt a pálinkafőző készülék alatt.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.