Hol van az a nyár?

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 08. 09.
Az USA Oregon államában élő Sandy McMillin nem képes túltenni magát azon, hogy kiküldték az egyik áruházból, mert trikó helyett egy bikinifelsőt viselt. - Ezek szerint máshol nyár van.

Néznek majd nagyokat
Hollandiával, Romániával, Törökországgal, Észtországgal és Andorrával kerültünk egy világbajnoki selejtezőcsoportba. A holland és a török kapitány nem tőlünk fél. - Biztos nem láttak minket San Marino ellen brillírozni.

Buta telefon
Véletlenül visszahívta az [origo] munkatársát Balázs József Heves megyei fideszes képviselő, akiről a Jobbik azt állítja, azzal fenyegette meg Gyöngyöspata jobbikos polgármesterét, hogy a falu nem kap majd fejlesztési forrásokat. - A csapokat el tudja zárni, a mobilja gombjait nem tudja lezárni.

Becsöngetnek?
Az elégedetlen rendvédelmi szakszervezetek szeptemberre újabb tüntetéssorozatot szerveznek. A pedagógusok is sztrájkokat helyeztek kilátásba szeptemberre. De ki vigyáz majd a gyerekekre?

Nüonsz
Schmitt Pál Norvégiába küldött részvétnyilvánításában jól szerepel V. Harald norvég király neve, csak a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára feltöltött magyar fordításban szerepelt rosszul, V. Haroldként a név - közölte a KEH. - Ez tényleg nem nagy baki, írhattak volna Ötödik Heráldot is.

Csillag születik
Félreértik a Twitter-bejegyzéseit és a Thomas Meliáról szóló kérdését - mondta az [origo]-nak adott interjújában Deutsch Tamás. Európai parlamenti képviselőnk. A "Ki a fasz az a Thomas Melia?" formában feltett kérdését azzal magyarázta, hogy ez a stand up stílusa, ez a humor egyik formája. - Alig várjuk, hogy szegényebbek legyünk egy EP-képviselővel, és gazdagabbak legyünk egy stand up-ossal!

Hálidéj
Hétfőn indul az új közmunkaprogram Gyöngyöspatán, ahol negyven ember állhat munkába, hogy bozótot irtson és erdőt telepítsen. A közmunkára főleg romákat toboroztak. Persze csak olyanokat, akik már visszatértek a nyaralásból.

Radikális
155 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2011 második negyedévében. A legnagyobb adótartozása egy cégnek van, a bírságokat is beleszámítva 2, 99 milliárd forint a hátralék, míg a magánszemélyek közül 267 millió forinttal tartozik a legnagyobb adós. - Hát ők így oldották meg a radikális adócsökkentést.

Albizottsági pofozkodás
Szóról szóra úgy lett, ahogy Szijjártó Péter megjósolta. Az elmúlt nyolc év adósságnövekedését vizsgáló albizottság ugyanis megállapította: felelősségre kell vonni Medgyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont és kormányaikat az államadósság brutális növekedéséért. - Már mióta tudjuk! Deutsch Tamást idézve: „Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?”
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.