Politikai Babonák

Litkai és Czki
2011. 02. 06. · Hócipő 2010/01
A választások közeledtével és a kampánybüdzsék megcsappanásával egyre újabb módszerekkel próbálkoznak a pártok. Sokan a babonák, a boszorkányság és a voodoovarázslat segítségével akarnak pluszszavazatokra szert tenni. Összegyűjtöttünk néhány babonát, hogy olvasóink is tudják, mikor szavaznak akaratukon kívül, illetve milyen jelenségek milyen választási eredményre utalnak.

Ha Bokros Lajos szemöldökéből egy szőrszálat az újévi lencsébe helyezel és megtalálod, amennyiben MDF-es képviselőjelölt vagy, bejutsz a parlamentbe.

Ha megszurkálsz egy MOTIM Zrt. Által gyártott kádkövet és magad mögé hajítod, sikerül a múlttal való szakítás, és nem vetül többet Gyurcsány Ferenc árnyéka a frakciódra.Ha havi bérletet kakasvérbe mártogatsz, majd busz kereke alá dobsz, BKV-vezetőként elkerülheted az előzetes letartóztatást.

Ha éjfélkor betyárgatyából származó madzagot (kizárólag magyar gyártmányút) elégetsz, majd hamujából rovásírással kiírod, hogy nem, nem, soha, bekerülhetsz Jobbikképviselőként a parlamentbe.

Áder János és Kövér László bajuszszőrét 1:1 arányban vegyítve rézmozsárban elmorzsolod, majd jó tokaji borban feloldva felhörpinted, meglesz legnagyobb ellenzéki pártod 2/3-os többsége.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.