Fogadj örökbe egy BKV-buszt!

Litkai és Czki
2010. 02. 20. · Hócipő 2010/02
A Fővárosi Állat- és Növénykert után a BKV Zrt. Is kétségbeesett lépésre szánta el magát, a forráshiányt civilek felajánlásaival próbálja enyhíteni.

Az akció lényege, hogy utasaik egyhavi fix összegért örökbe fogadhatnak egy autóbuszt, amiért cserébe az általuk kért helyen is megáll a viszonylat. Az összegyűjtött pénzekből új járműveket vásárolnak.Amennyiben sikeres az akció, kiterjeszthetik a buszsofőrökre is. Ezen akció keretében az utasok örökbe fogadhatnának egy sofőrt, akinek az év végi pulykapénzét fedezné a felajánlás. Az örökbe fogadott járművezető kabátján elhelyeznék a támogatók nevét, és a vezetők kötelesek lennének minden megállóban ismertetni a szponzorok listáját, majd köszönetet mondani nekik.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.