Fingjával gyógyít a maori csodadoktor

Litkai és Czki
2008. 03. 12. · Hócipő 2008/06
Már tucatnyi embert gyógyított meg speciális gyógyhatású bélgázaival egy maori csodadoktor. Dr. Buláta csak gyógynövényeket és gyógybabot fogyaszt, ám ezt nagy mennyiségben. Mivel dr. Buláta nem utazik, így a bélszél hangját kazettán forgalmazzák a világ számos országában, de van, aki befőttesüvegben kapja meg a gyógyító elegyet. A csodás gyógyulásokra számos orvoscsoport keresi a választ, ám ahogy vezetője, dr. Jackson megfogalmazta: fingjuk sincs, hogy mi lehet benne a jó.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.