Túlélőtúrák

Litkai és Czki
2008. 05. 07. · Hócipő 2008/10
A kalandtúrák kedvelőinek is kedveskedik most a helybenmaradási szakma. A villanyóra-visszapörgetéstől a fürdőszobai bunjee jumpingig most mindent kipróbálhat, amitől fél. Egyhetes csomagunk keretében már az első napon fent hagyjuk a kotyogó kávéfőzőt a gázon, amíg ön a CBA-ban vásárol, délután kipróbálhatja, hogy valóban halálos-e fürdőkádban hajat szárítani, majd pedig este fakultatív szabadesés a liftaknában, egy feszítővas segítségével. Reggel transzfer a kórházból, majd délig napfürdőzés bárhol, naptej nélkül, délután félelem és reszketés a vízóra-leolvasóval. A maradék napokon választás szerint ablakpucolás részegen, redőnyhúzó-szerelés kívülről, derékszíj biztosítással, kocsimosás menet közben, forgalmas úton és tizenkét Red Bull elfogyasztását követően betelefonálás egy szabadon választott Budapest Tv-műsorba.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.