Forró csókok titka

Litkai és Czki
2008. 02. 13. · Hócipő 2008/04
Itt volt Valentin-nap, és a szerelmesekben ilyenkor felpezsdül a vér, ahogy idegen nyelven mondják: love is in the air. Az igazi randi titka azonban vitathatatlanul a jól sikerült csók. Egy igazi forró csók. Rovatunkban abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mi lehet az igazán forró csók titka.


A forró csókot többféleképpen érhetjük el, a legegyszerűbb, ha valami vérbőséget okozó szerrel kezeljük ajkainkat (a fentit természetesen). Lehet ilyen a piros vagy zöld paprika, Erős Pista, izomlazító krém, timsó, Domestos vagy rózsaszár nyalogatás/harapdálás. A másik járható út az ajkak felmelegítése. Ehhez használhatunk kisfeszültségű áramot. Kössük az akku két saruját két szájszegletünkbe, és melegedésig várjunk. Használhatunk hajszárítót vagy hajolhatunk forró gőz fölé, viszont ha tartósabban szeretnénk sikert elérni, feltétlenül tartsunk forró folyadékot a szánkban egészen a csók pillanatáig. Természetesen ez a beszélgetést nehezíti, de például szórakozóhelyen ez nem okozhat gondot. Az igazi forró csókhoz használjunk teflonos rúzst, amely megakadályozza, hogy partnerünk ajka a miénkre égjen! Fiúk, lányok, szabad a csók!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.