Újabb feljelentések a BKV-nál, a Horthy-korszakig nyúlnak vissza a szálak

Litkai és Czki
2010. 03. 20. · Hócipő 2010/04
Több millió forinttal támogatott kutyaszépségverseny, pornószponzoráció és egy taktalépesi kamarakórus is kibukott a szerződések ellenőrzése során. A felmérések szerint számos madrigálkórus, kortárs pantomimegyüttes és egy faxos kommunikációs tanácsadásra specializálódott cég is a BKV-nak köszönhette árbevételeit. Kocsis István elmondta, a szerződések egészen a Horthy-korszakig nyúlnak vissza, ahol a BSZKRT rendelt már meg tanulmányokat alvállalkozóktól. Rábukkantak egy, a Millenniumi földalatti vasút I.Ferenc Józsefre való kereszteléséről szóló tanulmányra, a lóvasút lovainak esetleges formaruháját boncolgató értekezésre és a 6-os villamos Duna alatti meghosszabbításáról készült hagymázas álomra is. Kocsis István ezekben az ügyekben is megtette a feljelentést, kifejtve, hogy az elévülés nem akadályozza meg munkája elvégzésében.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.