Felállt a Fásy-árnyékkormány

Litkai és Czki
2010. 04. 03. · Hócipő 2010/05
A hírcsárda.hu portál értesüléseivel szemben Bunyós Pityu belügy-, Postás Józsi hírközlési, míg a jó Laci betyár szociális miniszter lehet, ha a Vállalkozók Szövetsége nyeri a választásokat. Fekete Pákó a kisebbségi ügyekért felelne, Fásy Zsülike pedig az oktatási jogok ombudsmanjaként vétetné észre magát. A párt programját egyelőre nem hozták nyilvánosságra, mert a helyesírási hibákat javítják. Kiszivárgott viszont, hogy államosítanák a Miss Universe és a Miss World szépségversenyeket, és a köztévére kerülne a Fásy Mulató. Illetékesek cáfolták azt a Hírcsárda-közeli értesülést is, miszerint betiltanák a QWERTY-billentyűzetet, ezzel szemben az egereken maximalizálnák a gombok számát.Szakértők a háttérben vagy az Apple-lobbi tevékenységét, vagy szimplán a butaságot látják. A választási bizottság vizsgálja viszont Ihos József ügyét, aki az egyik körzetben Kató néniként, a másikban pedig Ihos Józsefként gyűjtött kopogtatócédulákat.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.