Szegény Európa

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 11. 07.
„Legalább még tíz évbe kerül, amíg egyenesbe jövünk” - mondta szombati videóüzenetében Angela Merkel német kancellár. Nekik! Mi már jövőre elrugaszkodunk!

Kétely
Visszatérhet a képernyőre a Legyen Ön is Milliomos! és Vágó István. Hisszük, ha látjuk: mi szkeptikusok vagyunk.

Pontosítás
Gaskó István az Egyenes Beszédben elmondta, hogy a LIGA valamennyi munkavállalóért demonstrált, mert ha bevezetik az új Munka Törvénykönyvét, akkor kutya világ lesz, 19. századi viszonyokat teremtenek. Azért ne túlozzunk: csak 1944 előtti viszonyokat.

Macskaság
A világon egyedülálló karriert futott be egy tokiói pályaudvaron született macska, akit főállomásfőnöknek neveztek ki, így most a vasúttársaság ötödik legmagasabb rangú alkalmazottja - írja a Blikk. Ha a kormánypárt székházának udvarán születik, tán még alkotmánybíró is lehetett volna belőle.

Görög frász
Papandreu görög miniszterelnök egységkormányt akar létrehozni, hogy elkerülje az általa katasztrofálisnak tartott előre hozott választásokat. - Gondolja meg! Az ellenzék most még csak kétharmados győzelmet aratna, de jövőre talán már négyharmadosat is.

Kezdeti nehézségek
A Demokrata Párt ezután a Demokratikus Koalíció nevet viseli, és elnöke Gyurcsány Ferenc lett, aki a vasárnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy mivel a Demokratikus Koalíció szegény, mint a templom egere, a szervezetet egyelőre Varju László lakására jegyezték be. Ráadásul a lakást biztos svájci frank alapú hitelre vásárolták.

Műkritika
Személyes adattal való visszaélés miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, amiért a kuruc.info olyan rendőrök személyes adatait és fotóit tette közzé, akik részt vettek a 2006. október 23-i tömegoszlatásban. Csak azért közölték a fotóikat is, mert a Kerényi által rendelt Lovasroham túl stilizáltan ábrázolja őket.

Bámulatos
Kövér László szerint a jelenlegi kormányzati ciklus, vagyis a 2010 tavaszán elkezdődött négy év Magyarországnak az egyetlen, az utolsó esélye. - És meg se remeg a kormányfő jobb keze!

Hapci
A parlagfű pollenkoncentrációja az elmúlt héten sehol sem érte el a tüneteket okozó mennyiség határértékét, ezzel véget ért a 2011. évi pollenszezon. A hír annyira igaz, hogy rá is tüsszentettem.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.