Csak a baj

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2012. 03. 12.
Négyheti patakparti bozótirtás után, fizetség nélkül hazaküldték a halmaji közmunkásokat, mondván, hogy nem érkezett meg a pénzük. Pedig a kecskét is meg kellene etetni, ráadásul hol van még a gombaszezon!

Dva bratanki
Lengyel jobboldali ünneplők is részt vesznek a kormány március 15-i hivatalos ünnepségein Budapesten, hogy szolidaritásukat fejezzék ki a magyar kormány mellett. Sőt, a lelkesebbek részt vennének a kormány szabadságharcában is.

Vazze
Megszűnik a Gálvölgyi Show, de a műsor producere reménykedik benne, hogy idővel újra felbukkannak. Addig meg pihenünk, vazze?

Matt
Török Zsolt, az MSZP szóvivője szerint "a fideszes pénzszivattyú működik ezerrel, gőzerővel nyomják a közpénzt önfényezésre, és Fidesz-közeli és haveri cégeknek". - Mi egyikről sem vagyunk meggyőződve, például egyáltalán nem látjuk fényesnek a kormányt.

Ez is valami
A Budapest Airport nem engedélyezte azt a békés demonstrációt, amely a Malév csődje utáni csoportos leépítésekre, súlyos megszorításokra akarta felhívni a figyelmet. - Hát, vannak gondok, de legalább senkit nem hagytak a levegőben.

Szlovák mecénás
Rendszeresen látott vendégül magyar sztárokat határ melletti fényűző farmján Mikulás V., a rekordmértékű adócsalással vádolt szlovák nagyvállalkozó. De az nem igaz, hogy a fellépésükért cserébe ő töltötte ki az adóbevallásukat.

Segítség?
Elsöprő fölénnyel nyerte az előre hozott szlovákiai választásokat a Robert Fico vezette baloldali Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD). A Magyar Koalíció Pártjának, a voksok 4,28 százalékát megszerezve, nem sikerült bejutnia a parlamentbe. Vagy túl kevés volt az anyaországi támogatás, vagy túl sok.

Narancsáldozat
Tízezren vettek részt szombaton a Kossuth téren a Szolidaritás kormányellenes, szociális és szabadságjogokért rendezett tüntetésén. Csak tízezren? Nem csoda, hogy Tóth Imre diósgyőri kohász dühében földhöz vágott egy narancsot.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.