Könnyelmű képviselők

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2012. 03. 26.
Honatyáink tőzsdézőkedvének fellendülését jelzi, hogy a képviselők összes részvényének értéke a 2010 véginél 26 százalékkal nagyobb, 240 millió forint volt, miközben a BUX részvényindex 20 százalékkal csökkent. Szóljon már rájuk Selmeczi Gabriella: a végén még eltőzsdézik a nyugdíjukat!

Koporsószög
Vasárnap végső búcsút vettek a CD-től. Sokan kísérték utolsó útjára a zenehordozót egy budapesti demonstráción. Valljuk be, mi is bevertünk jó néhány szöget a koporsójába.

Ütősebb
Jogellenesnek találta az Országos Választási Bizottság az LMP szombatra meghirdetett aláírásgyűjtő akcióját, amelyen a párt népszavazási kezdeményezéséhez gyűjtenek támogatókat. Az akcióban ugyanis az LMP értékes ajándékokat ígért annak, aki a legtöbb aláírást gyűjti össze 24 óra alatt. - Az OVB ütősebb volt, mint a népszavazásra bocsátandó kérdések.

A sors keze
Lassan nem tudnak mire gyógyszert felírni az orvosok, elfogytak a nyomtatott receptek, utánpótlás pedig nincs. Egy szegedi háziorvos elmondta: három hete nem kapott recepteket. Korábbról megmaradt egy nagy halom régi recept, amit egy szalonnasütéskor akartak eltüzelni, de szerencsére a piknik elmaradt. Tűzgyújtási tilalom, vagy betegség miatt?

Háklis németek
Nyolcvan német fiatal tüntetett a magyar demokráciáért szombaton a berlini magyar nagykövetség épülete előtt. A demonstráció fő szónoka Rainer Wieland, a Német Kereszténydemokrata Unió politikusa, az Európai Parlament alelnöke hangsúlyozta: a demonstrációt rendező szervezetek nem vonják kétségbe, hogy Magyarország demokratikus berendezkedésű állam, ugyanakkor aggódnak a „demokrácia minősége miatt.” Ezt nem bírom a németekben: mindig a minőséggel jönnek.

Gyanús könnyek
Észak-Koreában véget ért a Kim Dzsong Il halála utáni száznapos gyász. Most már nem lesz mire fogni az örömkönnyeket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.