Kiszivárgott a megnyitó forgatókönyve

Litkai és Czki
2008. 04. 23. · Hócipő 2008/09
Kiszivárgott a pekingi olimpia megnyitójának forgatókönyve. A nagyszabású rendezvényen másfél millió kínai lépne fel a tervek szerint, ezek nagy része a világban kivetítők helyett személyesen mutatná be a programot, a pekingivel egy időben, és utána kétóránként.

Az ünnepség elején szabadon engednének tízmillió szecsuáni csirkét és három tigrist is. A tigrisek a szabadságot és a dinamizmust fejeznék ki, míg a szecsuáni csirkék jól néznek ki. A megnyitóra Peking büszkeségében, a Madárfészek stadionban kerül sor, amelyet az ünnepi alkalom tiszteletére bepaníroznak. A műsort a tavaszi tekercsek tánca nyitja, majd 200000 ember egy tál zöldséges rizst formál, amiből tornacipők és egy házimozirendszer emelkedik ki.Ezt a hagyományos kínai számlatánc követi, majd négy konténerből 380 kínai rohan elő, és égő társukkal meggyújtják az olimpiai lángot, amely alatt Beethoven Örömódája szól Casio szintetizátoron és nádi hegedűn.

Az ünnepség csúcspontján Jackie Chan és Chuck Norris köríves rúgásokkal szórakoztatja a nagyérdeműt, egészen addig, amíg el nem fárad.

A sportolókat önkéntes tibeti mazsorettek kísérik, láncon.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.