12432 évi részletre kaphatók új csészealjak!

Litkai és Czki
2008. 02. 27. · Hócipő 2008/05
12432 évi részletre már kaphatók az új intergalaktikus Sbjirn Sbjimarko IGT csészealjak.

A galaxisok közötti utazást most bőrülések, 34 villogásos leszállófény és az előző sorozatnál jóval megbízhatóbb, XXL-es méretig jó teleportáló teszi vonzóvá. 2 blokkos turbó plazmahajtómű 60%-kal kevesebb plazmát fogyaszt, mint korábban, és a G4-es környezetvédelmi szabálynak megfelelően csökkent az ionizáló sugárzás kibocsátása és a fotonszennyezés is. A motor nyomatékát már alacsony, 10000000000-os fordulaton leadja, így egy látványosabb manővernél nem kell intenzíven a gázra lépni.Féktávolsága is 2 fényévre csökkent, ami továbbra sem jó hír a váratlanul elé lépő gyalogosoknak, ám az új krómozott vadráccsal legalább a pilóta esélyei javultak. Első pajzsa most színre fújva is kapható, ami viszont sajnos jelentősen nehezíti a vizuális navigációt. Új fényszórói segítségével a fekete lyukak is láthatóvá válnak, így számos döccenő elkerülhető velük. A családi kombi változatban nagyobb csomagtérrel, míg a dobozos változatban előre beépített spermahűtővel kedveskedik a gyártó. Hosszabb utazásokhoz javasoljuk a tetőcsomagtartót vagy az utánfutót, amelynek ráfutófékje akár 5 fényév sebességnél is megállítja a vontatmányt.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.