Uri Geller végigsöpört Budpaesten

Litkai és Czki
2008. 04. 09. · Hócipő 2008/08
Godzillaként söpört végig Budapesten Uri Geller, aki tereket, rózsadombi villákat és villanyoszlopokat hajlított meg vagy csavart ki tövestül. A gondok már akkor elkezdődtek, amikor valaki a Kiválasztott című műsor közben véletlenül egy Budapest-térképet tett a tévé tetejére, ami miatt több metróalagút is elhajlott, a János-hegy magassága pedig három méterrel nőtt. Uri azonban akkor kezdett igazán pusztítani, amikor a műsorról megjelent kritikák elolvasása után rövid sétára indult a Belvárosban. Szemtanúk állítása szerint először egy csuklós buszt hajlított meg, majd több román koldust is kiegyenesített a Blaha Lujza téren, akik felháborodva követelték eredeti állapotuk visszaállítását. Ezután a Ferenciek tere felé távozott, ahol magát a teret hajlította meg, majd lecsapott az Erzsébet hídra. A kivezényelt gyorsreagálású bűvészek nem tudták megakadályozni a tombolást, ám kártyatrükkökkel szórakoztatták az aluljárókban menedéket kereső járókelőket.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.